Дигитален печат   Отдела за дигитален печат на Intro press разполага с пресата на KONIKA-MINOLTA bizhub PRO C6000L за производствен печат и високопроизводителните лазерни принтери на Hewlett-Packard – HP 8150 DN за монохромен печат и HP 9500 hdn за пълноцветен печат. Тези машини ни дават ефективни ценови решения за малки тиражи. Комбинирани с предлаганите от Intro press довършителни операции ние можем да произведем голям набор от рекламни продукти.

   Новата KONIKA-MINOLTA bizhub PRO C6000L е идеално и изключително гъвкаво решение в производствения дигитален печат.
    Цифровата цветна машина осигурява впечатляващата скорост от 60 цветни отпечатъка в минута. Качеството на печат е изключително. Несравнимата яснота и точност на изображенията се постига чрез полимеризирания тонер Simitri® HD.
    Машината използва усъвършенстваните технологии за управление на цвета на Konica Minolta, които осигуряват постоянно възпроизвеждане на тоновете по време на тиража.
    Bizhub PRO C6000L  може да печата хартии с тегло до 300 гр./кв. м., благодарение на технологията за подаване на хартия с въздушна струя.

  В Intro press предлагаме богато разнообразие от медии за печат – бяла принтерна хартия 80 гр., хромови хартии гланц и мат от 60 до 300 гр., перлени и структурни картони, PVC фолия, синтетична хартия, опаковъчни картони.

   Чрез дигитален печат се произвеждат – флаери, листовки, дипляни, брошури, формуляри, бланки, визитни картички, папки, каталози, етикети, самозалепващи се етикети, стикери, покани, грамоти, дипломни и курсови работи, обложки и кутии за CD/DVD, книги с черно-бели и цветни страници, малки опаковки.

 

 

 

Производствена база:

гр. Ихтиман
ул. "Братя Миладинови" 16

cms