Графичен дизайн и предпечат на рекламни материали

Графичния дизайн и комуникацията между дизайнер и клиент са в основата на правилно позициониран графичен проект. Заедно ние можем да нарисуваме вашето лого, да изберем подходящ шрифт, да "видим" и одобрим вашите цветове. Така вашата марка (brand manual) ще излезе на пазара оригинална и уникална, представяща професионално бизнеса и бъдещите Ви проекти.

Екипа от художници и компютърни специалисти на Intro press  Ви предлага индивидуални  решения, разработка на проекти, цялостни концепции и възможност за съвместна творческа работа.

Уникалния и оригинален графичен дизайн на Вашите рекламни материали не е достатъчен. Необходими са рекламни материали, които да бъдат разбираеми за Вашите клиенти. Правилно кореспондиращи си с цялостната рекламна стратегия, те могат да повишат драстично продажбите по време на кампания.

Предпечатната подготовка е елемент, от който зависи високото качество на печатните продукти.

Оборудвали сме и малко фотостудио за продуктова фотография. Чрез него ние разширихме набора от услуги, свързани със създаването на графична концепция и дизайн. Бързо и удобно за вас ще заснемем всичко необходимо за вашия каталог и рекламен материал.

Услуги, които ние предлагаме в категорията дизайн и предпечат:

  • Изработка на фирмено лого (лого дизайн) и редизайн на лого
  • Корпоративна идентичност
  • Дизайн на рекламни материали
  • Фотография
  • Предпечат

Цени за графичен дизайн и предпечат

Графичен дизайн – 21,60 лв. на час работа със специалист
Предпечат – 6 лв. на час работа със специалист

За всичко друго се свържете с нас чрез формата за запитване.

 

Производствена база:

гр. Ихтиман
ул. "Братя Миладинови" 16

cms